Leírás és Paraméterek
A Biopont Bio Durumbúzaliszt finomított változata vegyszermentesen.
A durum búza vagy más néven kemény szemű búza a búzafajok közül a legellenállóbb. A hagyományos búzánál több rostot, vitamint és ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, illetve fehérje tartalma is jóval magasabb.
A durumbúzaliszt kiváló alapanyag tészták készítéséhez, mivel a belőle készült tészta könnyen kezelhető és könnyen formálható. Palacsinta és pizzatészták készítéséhez is tökéletes alapanyag.
A hagyományos lisztekkel ellentétben a durumlisztben található keményítő lassabban bomlik le és glikémiás indexe is alacsonyabb.
Felhasználási javaslat: kenyerek, tészták és sütemények készítéséhez, főzelékek, levesek sűrítéséhez.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1557kJ / 368 Kcal
Zsír: 2,9 g
amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 67 g
amelyből cukrok: 5 g
Só: 0,02 g
Fehérje: 15 g
Allergén figyelmeztetés: glutént tartalmaz
Gyártó – Bipont Kft. | |
Kiszerelés – 1000 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.