Yogi Bio Ayurvédikus Teák – A lélek szolgálatában

Yogi Bio Ayurvédikus Teák – A lélek szolgálatában

Az egzotikus gyógynövényekből nyert, válogatott tealevelekből készített Yogi Bio teákat vonzó, misztikus illat és tökéletes aroma jellemzi. A Yogi Bio tea egyéni és gazdag ízvilága elbűvöli a testet és a lelket. Ismerd meg a Yogi Tea történetét!

Yogi Bio Ayurvedikus teák kedvező áron a webáruházban>>>

Yogi Bio ayurvédikus teák

Az ajurvéda, az egyik legősibb emberi bölcsességen (Veda) alapul, és arról a csodáról (Ayur) szól, amit életnek hívunk. A jóga az ayurvédával karöltve, az 1960-as években indult el Indiából, és bejárta az egész világot.

Yogi Bhajan, a Kundalini Jóga mestere úttörő szerepet vállalt az élet holisztikus, „jógás” megközelítésében, melynek köszönhetően azok az emberek, akik az ő útján járnak, boldogan, egészségesen és tudatosan élnek. Yogi Bhajan megosztotta bölcsességét és tudását az emberekkel, megtanította, hogyan éljenek egészségesen és emellett különleges, válogatott gyógyfüvekből és fűszerekből állított össze teákat követői számára, amelyeket tanítványai kedvességből „Yogi teának” neveztek el.

A Yogi Bio Tea 1986-ban került bevezetésre az európai piacon, a wellness teák között úttörőként. Azóta az egyik legsikeresebb gyógyfüves és fűszeres teakeverék Európában.

 

Értékek, melyeket magunkénak vallanak

  • Szolgálunk – egy nagyszerű, magas minőségű terméket adunk vásárlóinknak, szem előtt tartva fogyasztóink érdekeit.
  • Hitelesek, tiszteletteljesek és nyíltak vagyunk – termékeink mindig is az Ayurvédán és a gyógyfüvek egészséget adó erején alapultak.
  • Amit teszünk, azt szenvedéllyel tesszük – elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt és fegyelmezetten tesszük dolgunkat.
  • Állandóan fejlődünk – olyan környezetet teremtünk, ahol a csapat tagjai folyamatos trainingen vehetnek részt és fejlődni tudnak. Így a legjobb tudással dolgoznak kellemes és egészséges munkahelyen.

Yogi Bio Ayurvedikus teák kedvező áron a webáruházban>>>

Bio Minőség

Yogi Bhajan a Yogi Bio aryuvédius teák megalkotójaEgzotikus gyógynövényekből nyert, válogatott tealevelekből készített teáinkat vonzó, misztikus illat és tökéletes aroma jellemzi. A Yogi Tea egyéni és gazdag ízvilága elbűvöli a testet és a lelket.

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó legkiválóbb összetevőket használunk, ezáltal védjük Földünk természetes forrásait. A kezdetektől igen sok energiát fordítottunk arra az úttörő és kutató munkára, melynek eredményeként ma elmondhatjuk, hogy a világ minden sarkából garantált ökológiai minőségű, mintegy 80 fajta, részben egzotikus gyógynövény és fűszer áll a Yogi Tea gyártás szolgálatában.

Valamennyi termékünk viseli az EU-BIO minősítést, mely garantálja az ellenőrzött ökológiai feltételeknek megfelelő gyártást, feldolgozást és tárolást. Fontos tudni, hogy az alapanyagokat szállító partnereink mind ellenőrzött ökológiai gazdálkodók, akiket ellenőrző szervek felügyelnek.

Az ayurvédikus Yogi Tea segít az embereknek abban, hogy boldogan, egészségesen, környezetükre odafigyelve éljenek.


Kapcsolódó cikkek

Tartalomhoz tartozó címkék: Tea sarok