Leírás és Paraméterek
A Natura Ropp Zabfasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, tápláló és rostokban gazdag reform élelmiszer. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.
Elkészítés után fogyasztható főzelékekhez feltétként, önmagában, vagy tetszőleges körettel főételként.
Elkészítése: 3 dl vízzel kikeverjük, 30 perc pihentetés után kisütjük. Alkalmas még káposzta- ill. paprikatölteléknek, levesbetétnek.
Allergének a termékben: glutén, szója (aláhúzással jelölve az összetevők között)
Energia | 1493 kJ (356 kcal) |
Zsír | 7,2 g |
-amelyből telített zsírsavak | 1,2 g |
Szénhidrát | 62,3 g |
-amelyből cukrok | 3,3 g |
Fehérje | 9,4 g |
Só | 4,6 g |
Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)
Összetevők: szójagranulátum, zabpehely (18%), kukoricakeményítő, zsemlemorzsa, (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyapehely, lenmagpehely, tengeri só, vöröshagyma, zöldségkeverék (sárgarépa,paszternák,póréhagyma), fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek.
Gyártó - Dénes Natura Kft. | |
Kiszerelés - 250 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.