Leírás és Paraméterek
A Natura Pirított tökmag ízletes snack lehet egy baráti beszélgetésnél vagy az esti tévézésnél. Feldobhatod vele a péksütiket, keverheted müzlibe, kásába, vagy használhatod ételek díszítésére.
Nemcsak ízletes volta miatt érdemes azonban fogyasztani, hanem egészséged érdekében is. A tökmag gazdag Omega-3 zsírsavakban, rostokban, fehérjékben és ásványi anyagokban, mint például a magnézium, a mangán és a cink. Az Omega-3 zsírsavak hozzájárulhatnak az egészséges szív- és érrendszer fenntartásához, csökkenthetik a gyulladást és támogathatják az agy egészségét.
A tökmag ezen felül bővelkedik cinkben, szelénben, és fitoszterolokban, melyek segíthetnek megőrizni a prosztata egészségét.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 2339 kJ (559 kcal)
Zsír 49 g
-amelyből telített zsírsavak 8,6 g
Szénhidrát 10 g
- ebből cukrok 1,4 g
Fehérje 30 g
Só 0,02 g
Alapanyag származási helye: Magyarország vagy Kína
Allergének a termékben: nincs, de glutént is felhasználó üzemben csomagolva.
Gyártó - Dénes Natura Kft. | |
Kiszerelés - 250 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.