Leírás és Paraméterek
A Natura Lenmag változatosan felhasználható müzlikhez, kásákhoz, péksüteményekre szórva. Rostban és Omega-3 zsírsavakban gazdag, ízletes magféle.
A lenmag rendkívül gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek segítenek a szervezet egészséges működésében. Magas rosttartalma miatt előnyös az emésztési folyamatokra, segíti a székrekedés megelőzését. A lenmag tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
Felhasználható kenyérsütéshez, péksütemények, sós sütemények felületi szórásához. Adható müzlikhez, kásákhoz, joghurthoz, salátákhoz. Közvetlen fogyasztásához bőséges folyadék bevitele szükséges ( 3 dl/ 1 ek).
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1680 kJ (444 kcal)
Zsír 36,5 g
-amelyből telített zsírsavak 7,2 g
Szénhidrát 7,7 g
-amelyből cukrok 7,7 g
Fehérje 22,3 g
Só 0,15 g
Allergén információ: nincs a termékben allergén összetevő.
Származási hely: Lengyelország, Németország
Gyártó - Dénes Natura Kft. | |
Kiszerelés - 250 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.