Leírás és Paraméterek
A Natura Burgonyás Fasírtpor egy könnyen és gyorsan elkészíthető, tápláló reform élelmiszer. Vegán és vegetáriánus étrendbe is beilleszthető.
Elkészítés után fogyasztható főzelékekhez feltétként, önmagában vagy tetszőleges körettel főételként.
Elkészítés: 100 g fasírtport 120 ml vízzel kikeverünk, 20 perc pihentetés után forró olajban kisütjük.
Allergének a termékben: szezámmag (aláhúzással jelölve az összetevők között)
Energia | 1567 kJ (371 kcal) |
Zsír | 10,5 g |
-amelyből telített zsírsavak | 1,2 g |
Szénhidrát | 60,4 g |
-amelyből cukrok | 2,1 g |
Fehérje | 9,9 g |
Só | 2,4 g |
Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)
Összetevők:burgonyapehely, kukoricakeményítő, szezámpehely, lenmagpehely,tengeri só, zöldségkeverék (sárgarépa,fehérrépa, póréhagyma, vöröshagyma) petrezselyemzöld, fűszerek.
Gyártó - Dénes Natura Kft. | |
Kiszerelés - 250 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.