Leírás és Paraméterek
A Herbária Kakukkfű tea gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, baktérium- és gombaellenes hatású gyógynövény. Oldja a légző- és emésztőrendszer görcseit, köhögéscsillapító, köptető hatású.
Főként meghűléses, hurutos légúti megbetegedések kezelésére alkalmazható.
Forrázata szájüregi gyulladás, rossz szájszag esetén öblögetésre is használható.
A Herbária kakukkfű tea elkészítése: a csészébe helyezve 1 db filter tasakot forrázz le 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hagyd hűlni, majd hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyaszthatod.
Tipp: Ha ízesítve szereted, akkor mézzel édesítsd a teát. A méz nagyon sok vitamint tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, ezen kívül antibakteriális hatású, így segíthet szervezetednek legyőzni a megfázást. Felső légúti megbetegedésnél kiváló torokfertőtlenítő, így tökéletesen kiegészíti, és felerősíti a kakukkfű jótékony hatását.
Kapcsolódó cikkek:
Gyártó – Herbária Zrt. | |
Kiszerelés – 25 g (25x1 g) |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.