Leírás és Paraméterek
A Greenmark Bio Hántolt napraforgó mag önmagában is finom nassolni való, de tehető müzlibe, süteményekbe is.
A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj.
Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen magas ásványi anyag tartalma szintén értékes szervezetünk számára.
Fontos szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, a vérnyomás szabályozásában, a vér koleszterinszintjének csökkentésében. Sportolók számára is ajánlott.
Ásványi anyagok: kalcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Jótékony hatással van: magas koleszterin, gyenge idegzet, megfázás, prosztata problémák, székrekedés
Felhasználása: magában, darálva, pirítva, pörkölve, pástétomhoz
Tápanyagtartalom (100 g-ban) | |
Kalória (kJ / kcal) | 2008 kJ/ 480 kcal |
Fehérje (g / 100g) | 26,1 g |
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) | 34,7 g/ 3,5 g |
Zsír/Telített zsír (g / 100g) | 26,3 g/ 3 g |
Rost (g / 100g) | 5,8 g |
Nátrium (mg / 100g) | 0 mg |
Gyártó - Greenmark Organic | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.