Leírás és Paraméterek
A Grapiola Vörös szőlőmagliszt rostban, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag élelmiszer. Rendszeres fogyasztása jó hatással van az emésztésre, szüntetheti a székrekedést, támogatja az immunrendszert.
A szőlőmagliszt meghatározó szerepet játszik a modern táplálkozásban egészségmegőrző és -megújító hatása révén, melyet gazdag bioflavin tartalmának köszönhet.
Stressz vagy betegség esetén a szabad gyökök száma megnő, és a szervezet nem képes elegendő antioxidánst termelni. Az idős, beteg szervezetben az antioxidánsoknak nemcsak a mennyisége, de a hatóereje is csökken, amit jelentősen javíthatunk a szőlőmagliszt fogyasztásával. A szőlőmagliszt könnyen emészthető és koleszterinmentes. Pozitív élettani hatásai miatt érdemes sütőipari adalékanyagként használni. Kelt tészták esetén segíti az élesztő munkáját, ráadásul kiváló színezőanyag, ezért kenyérfélékhez és egyéb tésztákhoz is bátran adható. A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
Gyártó - Virgin Oil Press Kft. | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.