Leírás és Paraméterek
A Dr. Steinberger Bio Alma-mangó gyümölcslé kiváló rostos üdítő, 100% gyümölcstartalommal. Immunerősítésre kiváló - a gondos feldolgozásnak köszönhetően a gyümölcsök vitaminkészletének jelentős részét megőrizte.
Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges élvezetet nyújtanak. Rendkívüli zamata mellett A-, B-, E- és K-vitamint, valamint ásványi anyagokat tartalmaz. A mangó Indiában a szerelem szimbóluma.
Ajánljuk: A mangó emésztéssegítő, koleszterincsökkentő, míg az alma csodálatos, jótékony hatása mindenki számára ismert, ezért fogyasztása bárkinek javallott.
Fogyasztási javaslat: Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl.
Összetevők: Almalé ( 70%) és mangóvelő ( 30%), ökológiai termesztésből.
Tápanyagok 100 ml-ben:
energia 197 kJ (47 kcal)
fehérje 0,1 g
szénhidrát 11,4 g
ebből cukor (a gyümölcsből származó) 11,1 g
zsír < 0,1 g
ebből telített zsírsav < 0,02 g
élelmi rost 0,2 g
nátrium < 0,01 g
Forgalmazza – Rivan-Nova Kft. | |
Kiszerelés – 750 ml |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.