Leírás és Paraméterek
A Dr. Steinberger Ananászlé vitamindús, rostban gazdag 100%-os gyümölcsital, hozzáadott cukor nélkül. Segíti az emésztést, immunerősítő és zsírégető hatású.
A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is.
Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.
Cukor hozzáadása nélkül készül.
Ajánljuk:
- Emésztés elősegítéséhez
- A máj funkcióinak javításához
- Méregtelenítéshez
- Léböjthöz
- Fogyókúrák kiegészítőjeként
Fogyasztási javaslat: Általánosan reggel éhgyomorra 1-1,5 dl. Fogyókúrához, méregtelenítéshez napi 5x1,5 dl fogyasztása javasolt.
Összetevők: ananászlé
Tápanyagok 100 ml-ben:
energia: 195 kJ (47 kcal)
fehérje: 0,3 g
szénhidrát: 10,6 g
ebből cukor (a gyümölcsből származó): 10,6 g
zsír: 0,1 g
ebből telített zsírsav: 0,02 g
élelmi rost: 0,2 g
nátrium: < 0,003 g
Forgalmazza – Rivan-Nova Kft. | |
Kiszerelés – 750 ml |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.