Leírás és Paraméterek
A DR. KELEN Ice Sportgél alkalmazható jegelés helyett fájó izmokra, zúzódásra, rándulása, ízületi gyulladásra - azonnali enyhülést hoz.
Jegelés helyett. Azonnali enyhülés.
A "jég-gél" azonnal és hosszan tartóan hűsíti a fájó, gyulladt felületet a túlhűlés, fagyás veszélye nélkül. Alkalmas zúzódás, rándulás, izomláz, stb. esetén. Allantoin és pantenol tartalma gyorsítja a bőr regenerálódását. Nem ragad, nyomtalanul felszívódik.
Alkalmazása: A hűteni kívánt területre 1-2 óránként vigyük fel a gélt. Néhány perc után erős hideg-érzés jelentkezik, ami tartósan megmarad. Kompressziós kötés alatt alkalmazva és a végtagot felpolcolva a duzzanat (oedema) gyorsabban mérséklődik.
Sérült bőrfelületet a készítményben lévő fertőtlenítő hatású alkohol csípi. Vigyázzon, hogy szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Használata nem jár egészségügyi kockázattal. 1223/2009/EC szerinti kozmetikai termék.
- Tartósítószert nem tartalmaz.
- Gyógyszerészek által fejlesztett.
Aktív anyagai: allantoin, kámfor, mentol, pantenol
Gyártó – Dr. Kelen | |
Kiszerelés – 150 ml |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.