Leírás és Paraméterek
A Dr. Chen Galagonya tea a szív és gyomor a gyógyteája. Segíti az emésztést és hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez.
A galagonya Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók.
Továbbá a galagonya segít egészségesen tartani a szívet, támogatja a tudatos szívbarát életmód elérését. Természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök elleni védekezésben. A galagonya tea rendszeres fogyasztásával rugalmasan tarthatók az érfalak, így megelőzhető a trombózis.
Elkészítése: 1 teafiltert forrázz le 2 dl vízzel, majd hagyd állni 10 percig. Naponta 2 csésze tea fogyasztása javasolt.
Összetevők: galagonya gyümölcs (Crataegus pinnatifida 70%), hibiszkusz, céklapor.
Kapcsolódó cikkek:
Gyártó – Oriental Herbs Kft. | |
Kiszerelés - 40 g (2 g x 20 filter) |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.