Leírás és Paraméterek
A Cerbona Gluténmentes Zabkása gyorsan és könnyen elkészíthető finomság, amellyel jól indul a reggeled és és egész délelőttre biztosíthatod a szükséges energiádat. Glutén- és laktózmentes, diétás étrendbe is beilleszthető.
Elkészítési javaslat: 1 csomag (50 g) zabkását önts fel 100 ml forrásban lévő vízzel, alaposan keverd össze, majd hagyd állni 3-5 percig. Ezután fogyasztható.
Összetevők: gluténmentes lapított zabpehely 51%, kukoricakeményítő, cukor, glükózszirup, zsírszegény kakaópor, fagyasztva szárított gyümölcsdarabok (eper 0,8%, málna 0,5%), étkezési só, aromák. A termék dióféléket, földimogyorót, tejfehérjét és szójából készült terméket tartalmazhat!
Tápanyagok |
100 g termékre |
1 adagban (50 g + 100 ml víz) |
Energia |
1528 kJ/ 361 kcal |
764 kJ/ 181 kcal |
Zsír |
3,8 g |
1,9 g |
- amelyből telített zsírsavak |
0,8 g |
0,4 g |
Szénhidrát |
71,3 g |
35,7 g |
- amelyből cukrok |
18,0 g |
9,0 g |
Rost |
6,0 g |
3,0 g |
Fehérje |
7,5 g |
3,8 g |
Só |
0,60 g |
0,30 g |
Gyártó – Cerbona Élelmiszergyártó Kft. | |
Kiszerelés – 50 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.