Leírás és Paraméterek
A Biopont Bio Teljes kiőrlésű búzalisztben a teljes ásványi anyag és tápanyagtartalom fellelhető.
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabonamag három összetevője közül mindet hasznosítjuk: a gabona magját, a külső korparészét és csíráját. Ezáltal a bennük található rostanyag, E- és B-vitaminok, vas, magnézium, szelén és cink is hasznosulni tud.
A finomított lisztekben a szemeket egészen finomra őrlik, amelyek így a bennük található tápanyagok egy részét elvesztik, azonban előnyük, hogy hosszabb ideig eltarthatóak. Mi mégis a teljes kiőrlésű változatot javasoljuk, hiszen abban a teljes ásványi anyag és tápanyagtartalom fellelhető.
Felhasználása: Keverd más lisztekkel vagy használd önmagában sütemények, kenyerek, levesek és főzelékek sűrítéséhez!
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1454 kJ / 343 Kcal
Zsír: 2,4 g
amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
Szénhidrát: 65 g
amelyből cukrok: 3,1 g
Só: 0,03 g
Fehérje: 13 g
Allergén figyelmeztetés: glutént tartalmaz.
Gyártó – Biopont Kft. | |
Kiszerelés – 1000 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.