Leírás és Paraméterek
A Bio Menü Bio Borsófehérje por természetes növényi fehérje, mely nem tartalmaz koleszterint. Hozzájárul a szervezet fehérjével való feltöltéséhez,építi az izomtömeget, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.
A Bio Borsófehérje tápanyagtartalma rendkívül magas, könnyen emészthető.
Jó minőségű természetes fehérjeforrás amely nem tartalmaz koleszterint, viszont gazdag káliumban, kalciumban, magnéziumban, vasban, cinkben, folsavban, illetve aminosav tartalma is magas.
A Bio Menü Bio Borsófehérje port ellenőrzött körülmények között nevelt, válogatott, tisztított borsó felhasználásával készítik. GMO mentes, nem allergizál és nem tartalmaz nehézfémet, növényvédőszereket, állati eredetű, vagy szennyező anyagokat sem.
Alkalmazása: számtalan felhasználási lehetősége van. Elsőrangú eszköze a növényi fehérje szervezetbe juttatásának. Adhatjuk italainkhoz, smoothiek-hoz, levesekhez, főzelékekhez és hozzákeverhetjük a bébiételekhez is. Napi egy adag (kb. 20-30 g) fogyasztása javasolt.
Gyártó – Caleido-IT Outsource Kft. | |
Kiszerelés – 400 g |
Vélemények
Tájékoztatás
A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.