Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Hajdina értékes rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabona, melyet változatos felhasználást tesz lehetővé.
A hajdina, az ősmagyarság alapgabonáinak egyike. Kiváló beltartalmi tulajdonságokkal rendelkezik. A hajdina magas szénhidrát-, fehérje-, ásványi anyag-, vitamin- és rosttartalma miatt is rendkívül értékes élelmiszer.
Elkészítési javaslat: kásához, köretnek, salátákhoz, krémlevesekhez, fasírt készítéséhez, lepényhez, süteményekhez
Hagymás hajdinakása: Zsiradékon hagymát dinsztelünk, majd pár percig a hajdinát is együtt sütjük a hagymával. Kétszeres mennyiségű fűszeres vízzel felengedve, készre pároljuk.
Allergén információ: A termék szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1423,24 Kj/ 340 kcal
- Zsír: 1,70 g,
- -amelyből telített zsírsavak: 0,10 g
- Szénhidrát: 72,40 g,
- -amelyből cukrok: 0,0 g,
- Fehérje: 11,70 g,
- Só: 0,10 g
Összetevő: Hajdina
Forgalmazza - Tündérkert Trade Kft. | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.