Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Zöldséges Fitt köret finom és sómentes, könnyen elkészíthető egytálétel, mely vegán étrendbe is beilleszthető.
A rizs sós jellegű alapíze, lúgosító hatású kölessel és lágy krémesre fővő vöröslencsével keverve.
Elkészítése: A csomag tartalmát 550 ml forró, sóval (Ataisz vegantériával) ízesített vízzel elkeverjük, és kb. 20 percig főzzük. Célszerű a főzési idő letelte után, a fedő levétele nélkül saját gőzében állni hagyni. Ezután villával összeforgatjuk, és azonnal tálalható. Olívaolajjal dúsítható.
Allergén információ: A termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
- Energiatartalom: 1471,88 Kj/ 351,62 kcal
- Zsír: 2,20 g
- -ebből telített zsírsavak: 0,09 g
- Szénhidrát: 71,40 g
- -ebből cukrok: 4,31 g
- Fehérje: 11,48 g
- Só: 0,11 g
Összetevők: Rizs, köles, vöröslencse, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa, fehérrépa, petrezselyemlevél, vöröshagyma szelet)
Forgalmazza - Tündérkert Trade Kft. | |
Kiszerelés - 200 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.