Leírás és Paraméterek
Az Ataisz Búzasikér javíthatja a kenyér vagy péksütemény minőségét, szebb, magasabb, fehérjedúsabb kelt tészták készíthetőek vele.
Felhasználható búzahús, szejtán készítéséhez, kenyérsütéshez.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát. A sütés előtt a liszthez kevert búzasikér, nagyban hozzájárulhat munkánk sikerességéhez.
Ajánlott adagolás: 0,5 kg liszthez kb. 1 csapott evőkanál búzasikér.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1510 KJ/ 360 kcal
Zsír: 1,0 g, ebből telített: 0,0 g
Szénhidrát: 13,0 g
ebből cukor: 0,0 g
Fehérje: 75,0 g
Só: 0,0 g.
Allergén információ: A termék, búzafehérjét (100%) tartalmaz.
Összetevők: Búzasikér (EU).
Forgalmazza - Tündérkert Trade Kft. | |
Kiszerelés - 500 g |
Vélemények
Tájékoztatás
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.gyogynovenysziget.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.